Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins
TM6 TM5

Gluten-Free Chocolate Fruit Oatmeal Muffins

4.5 (18 évaluations )

Ingrédients

  • 4 oz rolled oats, gluten free, plus 2 tbsp for topping
  • 3 ½ oz rice flour
  • 1 ½ oz tapioca flour
  • 7 oz banana, cut in half
  • 5 oz frozen berries
  • 2 large eggs
  • 4 oz Greek yogurt
  • 4 - 5 oz coconut sugar
    ou 4 - 5 oz maple syrup
  • 1 tsp vanilla extract
  • 1 oz cocoa powder
  • 2 tsp baking powder
  • ¼ tsp baking soda
  • ¼ tsp salt

Infos nut.
par 1 pieces
Calories
696.5 kJ / 166.5 kcal
Protides
4.9 g
Glucides
32.8 g
Lipides
2.8 g
Graisses saturées
1 g
Fibre
2.8 g
Sodium
161.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives