Appareils et accessoires
Carrot Cake Cookies
Préparation 10min
Total 35min
12 pieces
Ingrédients
-
carrots peeled cut into rounds (approx. 1 in.)5 ½ oz
-
whole wheat flour3 ½ oz
-
quick oats3 oz
-
golden syrup3 ½ oz
-
coconut oil1 oz
-
desiccated coconut, unsweetened1 oz
-
golden raisins2 oz
-
baking powder1 ½ tsp
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
large egg1
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Protides
2.7 g
Calories
583 kJ /
139 kcal
Lipides
5.2 g
Glucides
20.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Breakfast and brunch
10 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Oatmeal Raisin Cookies
50min
Superfood Breakfast Muffins
1h
Herb Stuffing with Butternut Squash and Brussels Sprouts
1h 10min
Banana Bread
1h 50min
Kids Chocolate Carrot Muffins
40min
Veggie and Fruit Muffins
30min
Zucchini Bread
1h 15min
Banana and Strawberry Muffins
1h
Chocolate Apple Date Balls
10min
No Bake Coconut, Pecan, Date and Cranberry Bars
10min
Black Bean Brownies
35min
Banana Walnut Muffins
35min