Appareils et accessoires
Gluten-Free Veggie Pizza Crust
Préparation 5min
Total 45min
2 portions
Ingrédients
-
mozzarella (low-moisture) in pieces3 oz
-
Parmesan cheese1 oz
-
vegetables (e.g. spinach, kale, zucchini), stems trimmed4 oz
-
garlic clove1
-
large eggs2
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
875.9 mg
Protides
25.1 g
Calories
1354 kJ /
323.6 kcal
Lipides
20 g
Fibre
2.3 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
10.1 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Spiralized vegetable crust pizza
Pas d’évaluation
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Carrot Top Pesto
5min
Maple Oatmeal with Apples and Blueberries
20min
Basic Quinoa
35min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Basic Parboiled White Rice
35min
Almond Butter
5min
Italian "Baked" Beans
1h 15min
Seedy Almond Low Carb Bread
1h
Golden Oatmeal
10min
Paleo Banana Blueberry Loaf
1h 15min