Baked Kale Polenta Fries
TM6 TM5

Baked Kale Polenta Fries

4.0 (23 évaluations )

Ingrédients

Kale Pesto

  • 4 oz Parmesan cheese, cubed
  • 1 oz pine nuts
  • 1 lemon, thin peel only, no pith
  • 4 garlic cloves
  • ½ tsp salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 4 oz kale, stems removed
  • 2 oz fresh basil leaves
  • 2 oz extra virgin olive oil

Polenta

  • 36 oz water
  • 10 oz polenta cornmeal
  • ½ tsp salt, to taste
  • non-stick cooking spray
  • marinara sauce, to serve (see Tip)

Infos nut.
par 1 piece
Calories
167 kJ / 40 kcal
Protides
1 g
Glucides
5 g
Lipides
2 g
Fibre
0 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives