Appareils et accessoires
Fermented Red Onions
Préparation 30min
Total 84h 30min
1 Total recipe
Ingrédients
-
red onions sliced (approx. ⅛ in.)18 oz
-
2 tsp Himalayan saltsea salt2 tsp
-
water9 oz
-
lemon juice1 oz
Niveau
facile
Infos nut. par 1 Total recipe
Sodium
1.2 mg
Protides
6 g
Calories
836 kJ /
200 kcal
Lipides
1 g
Fibre
9 g
Graisses saturées
0 g
Glucides
47 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Fermentation with TM6
8 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Butternut Squash and Smoked Gouda Gratin
1h 30min
Avocado Tomatillo Salsa
10min
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Focaccia with Caramelized Carrots
1h 50min
Herb Mustard
8h 10min
Slow Cooked Beets
40min
Steamed Shrimp
20min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min
Vegan Huevos Rancheros
4h 45min
Romaine Salad with Blue Cheese and Prosciutto Dust
45min
Carrot, Miso and Ginger Dressing
5min
Cauliflower with Pea Purée
40min