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Middle Eastern Brunch
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bulgur and Veggie Base
- 1000 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 10 g olive oil
- 170 g bulgur wheat
- 300 g aubergine, cut in pieces (2 cm)
- 300 g peppers, red and yellow, cut in pieces (3 cm)
Flatbread
- 50 g olive oil, plus extra for drizzling
- 120 g water
- 270 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp fine sea salt, plus 1 tsp coarse sea salt for sprinkling
- 1 Tbsp mixed seeds (nigella seeds, cumin seeds, sesame seeds), for garnishing
Bulgur Salad
- 25 g fresh parsley leaves
- 10 g fresh mint leaves
- 1 garlic clove
- 30 g lemon juice
- 20 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- 4 pinches ground black pepper
- 100 g cucumber, cut in pieces (3 cm)
- 100 g peppers, yellow and red, cut in pieces (3 cm)
- 100 g plum tomatoes, quartered
Porridge with Dates and Pistachios
-
30
g pistachio nuts, unsalted, shelled
ou blanched almonds - 100 g pitted dates
- 900 g milk
- 40 g caster sugar
- ½ tsp ground cardamom
- 150 g rolled oats
Aubergine Spread
- 20 g fresh parsley leaves, plus extra for garnishing
- 2 garlic cloves
- 40 g olive oil, plus extra for drizzling
- 70 g tahini
- 5 g lime juice
- ½ tsp ground cumin
- 1 tsp smoked salt
Pepper Spread
- 40 g olive oil
- 100 g onions, quartered
- 100 g raw cashew nuts
- 5 g lime juice
- ¾ tsp fine sea salt
- 1 tsp hot paprika
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3142.2 kJ / 751 kcal
- Protides
- 19.5 g
- Glucides
- 88.7 g
- Lipides
- 38.3 g
- Graisses saturées
- 7.1 g
- Fibre
- 10.8 g
- Sodium
- 1738.5 mg
Recettes alternatives
Pilau Rice
40min
Carrot and Coconut Salad
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Glamorgan Sausages
50min
Berry Foam
10min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM6)
Pas d’évaluation
Beetroot Harissa Falafel; Sumac-spiced Houmous; Tomato Pomegranate Salad with Perfect Pitta
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Wholemeal Pitta
1h 35min
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35min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
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Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
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Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
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Lentil, Red Pepper and Harissa Soup
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