Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing
TM6 TM5

Gluten-free Mushroom Christmas Stuffing

5.0 (5 évaluations )

Ingrédients

  • 25 g dried porcini mushrooms
  • boiling water, for soaking
  • 100 g hazelnuts
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 3 garlic cloves
  • 80 g shallots, halved
  • 20 g olive oil
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 250 g fresh portobello mushrooms, cut in pieces (3 cm)
  • 6 sprigs fresh thyme, leaves only
  • 1000 g water
  • 150 g quinoa
  • ½ tsp fine sea salt
  • 2 pinches ground black pepper

Infos nut.
par 1 portion
Calories
807 kJ / 194 kcal
Protides
7 g
Glucides
13 g
Lipides
12 g
Graisses saturées
1.1 g
Fibre
4 g
Sodium
80 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives