Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)
TM6 TM5

Ang Chow Chicken (Red Fermented Rice Wine Chicken)

5.0 (3 évaluations )

Ingrédients

  • 1200 g chicken thigh fillets (approx. 4 pieces), with skin, cut in pieces (4 cm)
  • 1 ½ tsp salt
  • 2 tbsp toasted sesame oil
  • 4 tbsp red glutinous rice wine
  • 20 g old ginger, cut in slices
  • 100 g red glutinous rice wine dregs (ang chow)
  • 10 g light soy sauce
  • 10 g molasses sugar

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2220 kJ / 530 kcal
Protides
33 g
Glucides
4 g
Lipides
38 g
Graisses saturées
9 g
Fibre
0 g
Sodium
767 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives