Pickled vegetables
TM6 TM5 TM31

Pickled vegetables

4.9 (7 évaluations )

Ingrédients

  • 1700 g water, room temperature
  • 10 - 15 ice cubes
  • 2 L ice cold water
  • 300 - 500 g vegetables of choice, cut into pieces (see Tips)
  • dried mixed herbs and spices of choice, to flavour (see Tips)

Pickling liquid

  • 500 g water, room temperature
  • 250 g white wine vinegar
  • 2 tbsp raw sugar
  • 1 tsp sea salt
  • 1 tsp black peppercorns
  • 1 tsp yellow mustard seeds (see Tips)
  • 1 dried bay leaf
  • 4 allspice berries

Infos nut.
par 910 g
Calories
1845.9 kJ / 441.2 kcal
Protides
14.6 g
Glucides
80.1 g
Lipides
3.5 g
Graisses saturées
0.7 g
Fibre
18.8 g
Sodium
2179.3 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives