Teriyaki Chicken

Teriyaki Chicken

3.6 45 évaluations
Préparation 15min
Total 1h
4 portions

Ingrédients

Teriyaki Sauce
  • tamari sauce
    4 oz
    4 oz soy sauce
  • mirin
    1 oz
    1 oz rice wine vinegar
  • water
    14 oz
  • brown sugar
    3 oz
  • sesame oil
    ½ oz
  • fresh ginger
    ½ in.
    ½ tsp ground ginger
  • garlic cloves
    2
  • cornstarch
    3 tbsp
Chicken
  • chicken thighs, boneless and skinless (approx. 6 oz ea.)
    4
  • water
    35 oz
  • sesame oil
    2 tsp
  • salt
    1 tsp
  • white rice, medium-grain
    8 oz
  • frozen edamame
    3 oz
    3 oz frozen peas and carrots
  • large eggs
    3
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • carrot to garnish
    1
  • green onions sliced to garnish
  • toasted sesame seeds to garnish
    black sesame seeds, to garnish

Infos nut. par 1 portion

Calories 589 kcal / 2464 kJ
Protides 29 g
Lipides 18 g
Glucides 78 g
Fibre 3 g
Graisses saturées 4 g
Sodium 2284 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...