Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper
TM6

Christy Tania's 20th Anniversary Show Stopper

3.9 (9 évaluations )

Ingrédients

  • Fraisier sponge
  • 10 - 12 macarons with strawberry cream cheese ganache (see Tips)

Lime ganache for sable choux

  • 10 g titanium strength gelatine leaves
  • cold water, to soak
  • 380 g thickened cream
  • 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
  • 110 g white chocolate, cut into small pieces

Sable biscuit

  • 130 g unsalted butter, cut into pieces
  • 50 g caster sugar
  • 50 g brown sugar
  • 200 g plain flour

Choux pastry

  • 60 g milk
  • 50 g water
  • 50 g unsalted butter, cut into pieces
  • 1 pinch salt
  • ¼ tsp caster sugar
  • 90 g plain flour
  • 3 eggs, lightly beaten

Assembly of mini croquembouche

  • 250 g caster sugar
  • 1070 g water
  • 20 g glucose syrup
  • boiling water
  • edible flowers, to decorate (optional)
  • 50 g vinegar

Assembly of show stopper cake

  • icing sugar, to dust
  • edible flowers, to decorate (optional)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
2264.5 kJ / 539.2 kcal
Protides
9.8 g
Glucides
54.6 g
Lipides
32.3 g
Graisses saturées
16.7 g
Fibre
1.6 g
Sodium
116.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives