Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Bread pastry
- 300 g leftover bread, crusts and slices, torn into pieces
- 225 g plain flour, plus extra to dust
- 220 g unsalted butter, chilled and cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 1 egg
- 40 g water, plus an extra 20 g if needed
Rhubarb chutney
- ½ red onion, cut into pieces
- 3 tsp fennel seeds
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- 2 cm piece fresh ginger
- 20 g extra virgin olive oil
- 350 g rhubarb (approx. 3 stalks), trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 60 g red wine vinegar
- 150 g brown sugar
- ½ tsp sea salt
Beef pie filling
- olive oil spray, to grease
- 200 - 300 g roast beef leftovers, cut into bite size pieces (see Tips)
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 onion, cut into quarters
- 1 carrot, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 tsp sea salt
- 2 ½ tbsp ras el hanout (see Tips)
Assembly
- 1 egg, beaten
- 1 tbsp milk
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3445.7 kJ / 823.5 kcal
- Protides
- 25.1 g
- Glucides
- 87.3 g
- Lipides
- 42.4 g
- Graisses saturées
- 21.7 g
- Fibre
- 6.2 g
- Sodium
- 1268.3 mg
Recettes alternatives
Zucchini cheddar slice
45 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter)
1h 40min
Grape bakewell tart
1h 20min
Rhubarb crumble
45 min
Caramelised red onion chutney
24h
Walnut cake with coffee frosting
1h 10min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30min
Delicious lemon pudding
55 min
Pear and ginger paste
26h 25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50min