Appareils et accessoires
Bread pastry
Préparation 10min
Total 55min
750 g
Ingrédients
-
leftover bread (crusts and slices)300 g
-
plain flour plus extra to dust225 g
-
unsalted butter chilled and cut into pieces220 g
-
sea salt1 tsp
-
egg1
-
water plus extra 20 g if needed40 g
Niveau
facile
Infos nut. par 750 g
Sodium
3443.5 mg
Protides
57.3 g
Calories
13622.6 kJ /
3255.9 kcal
Lipides
194.7 g
Fibre
14.2 g
Graisses saturées
117 g
Glucides
320.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsVous pourriez aussi aimer...
Pistachio cake
1h 10min
Quick grated pickle - demo (Thermomix® Cutter)
Pas d’évaluation
Goats cheese and caramelised onion mille feuille
1h 50min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1h 55min
La Cioccolata
15min
Focaccia
2h 5min
Traditional Gugelhupf
2h 55min
Kiwifruit jam
4h 35min
Crayfish Pies
1h 15min
Quark and herb spread
5min
Spaetzle
35min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min