Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Red wine reduction
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into quarters
- 1 garlic clove
- 40 g butter
- 1 - 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 250 g water
- 110 g red wine
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
Pearl barley risotto
- 50 g Parmesan cheese, cut into cubes (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut into quarters
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g butter
- 300 g pearl barley
- 100 g verjuice
- 750 g water
- 2 tsp Meat stock paste, or Vegetable stock paste (see Tips)
- 6 raw baby beetroots, peeled and cut into quarters
- 12 Dutch carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1624.8 kJ / 386.9 kcal
- Protides
- 10.7 g
- Glucides
- 44.9 g
- Lipides
- 15.6 g
- Graisses saturées
- 8.2 g
- Fibre
- 12.3 g
- Sodium
- 678 mg
Recettes alternatives
Hearty seven vegetable soup
30min
Pea and garden mint fritters
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Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
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Thai tofu and sweet potato cakes
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Chicken broth with bread dumplings
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Artichoke and bean ragout
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Buckwheat and mushroom quiche
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Corn and coriander fritters with avocado tahini
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Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
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