Appareils et accessoires
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Préparation 20min
Total 1h
12 pieces
Ingrédients
Eggs
-
eggs (53-63 g each) cold6
-
water to fill to 1 l mark
Easter nests
-
unsalted butter for greasing
-
flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
salt½ tsp
Egg salad
-
fresh parsley leaves only2 sprigs
-
shallots20 g
-
sour cream, 12% fat30 g
-
mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
vinegar10 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (optionnel) for garnishing
Niveau
facile
Infos nut. par 1 piece
Sodium
143.8 mg
Protides
5 g
Calories
591.3 kJ /
141.3 kcal
Lipides
5.9 g
Fibre
0.7 g
Graisses saturées
1.4 g
Glucides
16.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Easy Easter
14 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45min
Watermelon Lemonade
5min
Challah
3h 10min
Frozen Yoghurt Bark (TM6)
6h 10min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15min
Chickpea soup (Revithia)
Pas d’évaluation
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Raspberry Almond Pulp Cakes
50min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 45min
Gluten Free Banana Oat Waffles
35min