Versions compatibles
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protides
- 56.8 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 51.7 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1348.2 mg
Recettes alternatives
Crispy-skinned snapper with macadamia cream and spring vegetables
1h
Sous vide chicken liver pâté (TM6)
2h 20min
Warm Caesar salad with polenta croutons
1h 55min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing (TM6)
15min
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (TM5)
30min
Flank steak with horseradish cream sauce (MEATER+®)
4h 20 min
Baked whole-side of salmon with yoghurt dressing
55min
Pea shakshuka with bacon dust
55min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1h 15 min
Salmon with fennel and apple salad
1h 20min
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
2h 15min
Zingy avocado and lime dip
10min