Versions compatibles
Middle Eastern planked salmon (MEATER+®)
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- water, for soaking
Pomegranate and parsley topping
- 50 g red wine vinegar
- 2 tbsp caster sugar
- 2 tsp salt
- 100 g water
- ½ red onion, cut into thin slices
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, roughly chopped
- ½ pomegranate, arils only
Preserved lemon dressing
- 1 piece preserved lemon
- 170 g natural yoghurt
- 2 tbsp olive oil
- 2 tbsp water
- ground black pepper, to season
- 1 tsp caraway seeds
Salmon and potatoes
- 800 - 900 g fresh boneless salmon fillet
- 2 - 3 tsp za'atar, plus extra to season (see Tips)
- olive oil, for drizzling
- 800 g water
- 8 - 12 new baby potatoes
- 50 g slivered almonds, toasted
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3436.8 kJ / 818.3 kcal
- Protides
- 56.8 g
- Glucides
- 29 g
- Lipides
- 51.7 g
- Graisses saturées
- 9.7 g
- Fibre
- 6.5 g
- Sodium
- 1348.2 mg
Recettes alternatives
Rosemary and eschalot gravy
30min
Tomato and olive tapenade mini bruschette
20min
Chimichurri
5min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash (MEATER+®)
1h 15min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min
Jerk chicken with pineapple slaw
5h
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50min
Prawn Arrabbiata
30min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Asian beef salad with peanut dressing
30min
Paella
30min