Appareils et accessoires
Mussels with Garlic Sauce
Préparation 10min
Total 2h 40min
4 portions
Ingrédients
-
fresh mussels in shell1000 g
-
fine sea salt2 tsp
-
olive oil50 g
-
garlic cloves large6
-
Dijon mustard15 g
-
water100 g
-
lemon juice1 Tbsp
-
white wine30 g
-
fresh coriander leaf roughly chopped, for garnishing
-
crusty bread for serving
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
1699.5 mg
Protides
30.2 g
Calories
1428.6 kJ /
341.5 kcal
Lipides
18.2 g
Fibre
0.3 g
Graisses saturées
2.7 g
Glucides
11.4 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Family Favourites
16 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Ground Bison Meat
35min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Sautéed Prawns
15min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27h
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Spaghetti Carbonara (TM6 & TM5)
40min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min
Savoury Bread and Butter Pudding
1h 10min
Stir-fried Clams
35min
Linguine with Bacon and Prawns (TM6 & TM5)
35min
Steamed Eggs Sunny Side Up
15min
Steamed Fish
30min