Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes
TM6 TM5 TM31

Spaghetti with Garlic, Olive Oil and Tomatoes

4.5 (295 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
    ou vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 10 g fresh parsley leaves
  • 50 g extra virgin olive oil
  • 2 garlic cloves
  • 350 g cherry tomatoes, halved
  • 2 pinches salt
  • 1200 g water
  • 320 g dried spaghetti
  • 10 g fresh basil leaves, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1949.6 kJ / 466 kcal
Protides
15 g
Glucides
64.2 g
Lipides
16.4 g
Graisses saturées
3.8 g
Fibre
3.8 g
Sodium
218.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives