Appareils et accessoires
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Préparation 10min
Total 20min
4 porties
Ingrédients
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
17 g
Calories
1991 kJ /
477 kcal
Lipides
8 g
Fibre
8.4 g
Glucides
82 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Vegan
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Vegetarische Wellington
2h 10min
Hong Kong rijst met worst
55min
Tagliatelle met broccoli
15min
Slowcooken wortelgroenten en gemengde granen
3h 15min
Spinazierisotto met asperges
40min
Asperge-watermeloen salade
40min
Aziatische groentesoep met tofu
1h 30min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
1h 25min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Havertaart
Pas d’évaluation