Appareils et accessoires
Tomaten opgevuld met champignons en noten
Préparation 35min
Total 1h 5min
3 porties
Ingrédients
-
notenmengeling (bv. amandelen, walnoten)50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
uien gehalveerd50 g
-
rijpe tomaten (Ø 5-6 cm) (zie tip)1300 g
-
verse champignons (bv. witte, oesterzwam)100 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
1 tl gedroogde muntverse munt10 - 12 bladeren
-
verse peterselie enkel de blaadjes4 - 5 takjes
-
witte langkorrelige rijst75 g
-
citroensap, vers geperst (ong. ½ citroen)20 g
-
verse peterselie enkel de blaadjes, plus extra als garnituur
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 portie
Protides
11 g
Calories
1644 kJ /
392 kcal
Lipides
22 g
Fibre
9.2 g
Glucides
33 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Aziatische komkommersalade
Pas d’évaluation
Soba noodle mee goreng
40min
Schiacciata met gerookte zalm
Pas d’évaluation
Curry-wortelbrood
1h 5min
Courgettesoep met munt
35min
Boekweit met champignons
25min
Spinazierisotto met asperges
40min
Gevulde kerstomaten met geitenkaas en prosciutto
1h 30min
Asperges, Parmezaanse kaas, rijst en citroensabayon
1h
Siciliaanse Garnalensalade
40min
Indiase groentencurry
50min
Stoofgerecht met tofu
30min