Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 60 g rauwe cashewnoten
- 3 sneetjes wit brood, dik, in blokjes (2 cm)
- 1 broccoli (ong. 500 g), , de roosjes gehalveerd indien te groot en de stengels licht geschild en in stukken (2 x 5 cm)
- 3 - 5 teentjes knoflook, volgens smaak
- 100 g ui, in vier gesneden
- 30 g olijfolie
-
1
groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld
ou 1 volle tl groentebouillonpasta - 90 g wortel, in stukken (3 cm)
- 200 g aardappel, geschild, in blokjes (3 cm)
- 1100 g water
- 40 g voedingsgist vlokken
- ¾ tl gemengde kruiden, gedroogd
- ¾ tl paprikapoeder
- ¼ tl gemalen cayennepeper
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
- geraspte vegan kaas, om te bestrooien (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 1629 kJ / 390 kcal
- Protides
- 18 g
- Glucides
- 36 g
- Lipides
- 17 g
- Graisses saturées
- 2.8 g
- Fibre
- 11 g
- Sodium
- 1032 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Aardappel-preisoep
40min
Pompoensoep
35min
Broccolisoep
15min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
No ratings
Volkorenpasta met garnalen en crème van kikkererwten
35min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Hongaarse champignonsoep
30min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min