Versions compatibles
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Hartige eiercustard
- 4 eieren
- 100 g volle melk
- ½ tl zout
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
Aardappel-spinaziesoep
- 80 g uien, gehalveerd
- 20 g olie
- 40 g knolselderij
- 100 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 200 - 250 g aardappelen, in stukken (2 cm)
- 80 g prei, in schijfjes (1 cm)
- 800 g water
-
1
volle tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ tl gemalen nootmuskaat
- 1 tl zout
- ¼ tl gemalen peper
-
250
g verse spinaziebladeren
ou 250 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid - 80 g room, 30% vet
- zout, plus extra naar smaak
- gemalen peper, plus extra naar smaak
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 797 kJ / 191 kcal
- Protides
- 8 g
- Glucides
- 11 g
- Lipides
- 12 g
- Fibre
- 2.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35min
Aardappel-preisoep
40min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
45min
Boterhammen met spinazie pesto
1h 55min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10 min
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Ninguna calificación