Versions compatibles
Soep van pompoen, bloemkool en romanesco
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
- 20 g Parmezaanse kaas
- 30 g selderstengels
- 50 g ui, in stukken
- 30 g wortel, geschild en in stukken (2 cm)
-
2
bladeren verse salie, gewassen en gedroogd
ou 1 tl gedroogde salie bladeren - 30 g extra vergine olijfolie
- 250 g pompoen vlees, in stukken (1 cm)
- 250 g bloemkool, in roosjes
- 250 g romanesco broccoli, in roosjes
- 1000 g water
-
1
el groentebouillon
ou 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - 100 g gedroogde pasta, voor soep, bv. risoni pasta
- 1 snuifje fijn zout (optionnel)
- 1 el peterselie, gehakt
- Infos nut.
- par 1 portie
- Calories
- 639 kJ / 153 kcal
- Protides
- 5.6 g
- Glucides
- 17.7 g
- Lipides
- 6.6 g
- Fibre
- 4.5 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Pompoensoep
35min
Minestrone
45min
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Pas d’évaluation
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Gevulde kalkoen met veenbessensaus
Pas d’évaluation
Romige Marokkaanse bonensoep
35min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1h 10min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Pas d’évaluation
Pompoensoep, vis met rijst en groenten, appel-peercrumble
1h
Groentesoep, eieren in een potje met spinazie
Pas d’évaluation
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Romige vegan broccoli en kaas soep
1h 15min