Appareils et accessoires
Quinoa salade met knapperige groenten
Préparation 10min
Total 30min
4 porties
Ingrédients
-
lente-ui in stukken1
-
wortel in stukken70 g
-
courgette in stukken140 g
-
water400 g
-
zout1 ½ tl
-
quinoa50 g
-
tomaat in blokjes80 g
-
olijfolie2 el
-
balsamicoazijn2 el
-
zwarte komijnzaadjes1 tl
-
witte peper, gemalen1 snuifje
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Protides
3 g
Calories
709 kJ /
171 kcal
Lipides
11 g
Fibre
2 g
Glucides
15 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Het Basiskookboek
133 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Boekweit met champignons
25min
Garnalen en mangosalade (glutenvrij)
Pas d’évaluation
Balletjes met aubergines
1h
Vegetarische Kaasmuffins met Hazelnoot
45min
Taboulé met quinoa en tonijn
40min
Geroerbakte noedels met groenten
30min
Salade van bloemkool, zoete aardappel en noten
40min
Amandelmelk
10min
Snelle regenboogsalade
10min
Pastasalade met groenten
1h
Quinoasalade
40min
Rode bietensalade
10min