Appareils et accessoires
Sous-Vide Salmon
Préparation 10min
Total 1h
4 portions
Ingrédients
-
fresh salmon fillets boneless and skinless (approx. 150 g each, 3 cm thickness)2
-
salt to season½ tsp
-
ground black pepper to season½ tsp
-
dried bay leaves2
-
lemon deseeded2 slices
-
water1450 g
-
1 level tsp ascorbic acid powderlemon juice (approx. ½ lemon)30 g
-
spring onion trimmed and cut in thin slices, for garnishing1 sprig
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
250 mg
Protides
15 g
Calories
406 kJ /
97 kcal
Lipides
3 g
Fibre
0 g
Graisses saturées
1 g
Glucides
0 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Perfection in 7 Days with Thermomix®
23 Recettes
International
International
Vous pourriez aussi aimer...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Asian master stock
1h 45min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1h 10min
Sous-vide Salmon with Creamy Avocado
1h
Sous-vide Teriyaki Salmon
1h 20min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Salmon with Aromatics at 50°C
1h 40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1h 20min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1h 5min