Sous-vide Steak

Sous-vide Steak

4.7 54 évaluations
Préparation 10min
Total 1h 30min
2 portions

Ingrédients

  • New York strip steaks (approx. 4-5 in. long ea.)
    2
  • extra virgin olive oil
    2 tsp
  • salt to taste
    ½ tsp
  • ground black pepper to taste
    ¼ tsp
  • garlic cloves crushed
    2
  • thyme plus extra to garnish
    4 sprigs
  • rosemary plus extra to garnish
    2 sprigs
  • water (approx. or enough to fully submerge bags but not higher than the maximum capacity of the bowl)
    65 oz
  • lemon juice
    1 oz
  • vegetable oil
    1 tbsp
  • unsalted butter
    1 tbsp
  • steak sauce, type A.1. Sauce® to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 407 kcal / 1703 kJ
Protides 50 g
Lipides 23 g
Glucides 1 g
Fibre 0 g
Graisses saturées 8 g
Sodium 701 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...