Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli
TM6 TM5

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 (15 évaluations )

Ingrédients

Saffron Aioli

  • 15 oz vegetable oil
  • 1 garlic clove
  • 1 oz white vinegar
  • 1 tsp salt
  • 2 pinches saffron
  • 2 large eggs, pasteurized

Hurricane Po'Boy

  • 4 oz unsalted butter, diced
  • 1 tbsp Creole seasoning (see Tip)
  • 24 jumbo shrimp, raw, peeled and deveined
  • 2 baguettes
  • 2 tomatoes, thinly sliced rounds
  • ½ iceberg lettuce head, thinly sliced
  • 3 hot and spicy pickles, thinly sliced rounds
    ou 3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips, to serve

Infos nut.
par 1 portion
Calories
4640 kJ / 1109 kcal
Protides
28 g
Glucides
50 g
Lipides
91 g
Graisses saturées
22 g
Fibre
4 g
Sodium
1660 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives