Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

Hurricane Po'Boy with Saffron Aioli

4.7 15 évaluations
Préparation 10min
Total 25min
6 portions

Ingrédients

Saffron Aioli
  • vegetable oil
    15 oz
  • garlic clove
    1
  • white vinegar
    1 oz
  • salt
    1 tsp
  • saffron
    2 pinches
  • large eggs pasteurized
    2
Hurricane Po'Boy
  • unsalted butter diced
    4 oz
  • Creole seasoning (see Tip)
    1 tbsp
  • jumbo shrimp, raw peeled and deveined
    24
  • baguettes
    2
  • tomatoes thinly sliced rounds
    2
  • iceberg lettuce head thinly sliced
    ½
  • hot and spicy pickles thinly sliced rounds
    3
    3 Cajun pickles, thinly sliced rounds
  • potato chips to serve

Infos nut. par 1 portion

Calories 1109 kcal / 4640 kJ
Protides 28 g
Lipides 91 g
Glucides 50 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 22 g
Sodium 1660 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...