Creamy turkey stew (TM6)

Creamy turkey stew (TM6)

4.1 15 évaluations
Préparation 20min
Total 3h 50min
4 portions

Ingrédients

  • olive oil
    30 g
  • brown onion cut into wedges (1 cm)
    150 g
  • carrot cut into slices (1 cm)
    150 g
  • celery stalk cut into thin slices (5 mm)
    70 g
  • fresh mushrooms cut into quarters
    250 g
  • garlic clove
    1
  • bacon cubes
    150 g
  • white wine
    50 g
  • plain flour
    2 tbsp
  • skinless boneless turkey leg meat cut into pieces (4 cm)
    800 g
  • salt plus extra to season
    ½ - 1 tsp
  • ground black pepper plus extra to season
    ½ tsp
  • water
    500 g
  • Chicken stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • fresh thyme leaves only
    2 - 3 sprigs
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, chopped for garnising
    2 sprigs

Infos nut. par 1 portion

Calories 549.5 kcal / 2307.8 kJ
Protides 47.3 g
Lipides 34.6 g
Glucides 10.4 g
Fibre 3.9 g
Graisses saturées 13.5 g
Sodium 2166.5 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...