Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter

Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter

4.6 28 évaluations
Préparation 15min
Total 1h 30min
2 portions

Ingrédients

Barbecue butter
  • garlic clove
    1
  • fresh rosemary leaves
    ½ tsp
  • eschalot
    20 g
  • sun-dried tomatoes in oil, drained
    20 g
  • salt to season
    1 pinch
  • ground black pepper to season
    1 pinch
  • unsalted butter softened and cut into pieces
    50 g
  • liquid smoke seasoning (see Tips)
    ½ tsp
Pork fillet wrapped in prosciutto
  • water plus extra to submerge bag
    1850 g
  • freshly squeezed lemon juice or 1 tsp ascorbic acid (see Tips)
    30 g
  • prosciutto
    100 g
  • pork fillet
    250 - 300 g
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • basil pesto (see Tips)
    70 g

Infos nut. par 1 portion

Calories 705.4 kcal / 2962.6 kJ
Protides 54.5 g
Lipides 50.9 g
Glucides 6.6 g
Fibre 4.1 g
Graisses saturées 20.5 g
Sodium 2348.6 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...