Mushroom and Spinach Risotto

Mushroom and Spinach Risotto

4.6 451 évaluations
Préparation 10min
Total 55min
4 portions

Ingrédients

  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    50 g
  • water
    730 g
  • chestnut mushrooms quartered
    300 g
  • olive oil
    20 g
  • shallots cut in pieces (1 cm)
    40 g
  • unsalted butter diced
    30 g
  • fresh spinach leaves
    100 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
    320 g
  • white wine
    60 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled
    1
    1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • fine sea salt to taste
    ½ - 1 tsp

Infos nut. par 1 portion

Calories 476.8 kcal / 1994.7 kJ
Protides 12.7 g
Lipides 14.9 g
Glucides 70.1 g
Fibre 1.3 g
Graisses saturées 6.8 g
Sodium 560.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...