Mushroom and Spinach Risotto
TM6

Mushroom and Spinach Risotto

4.5 (411 évaluations )

Ingrédients

  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 730 g water
  • 300 g chestnut mushrooms, quartered
  • 20 g olive oil
  • 40 g shallots, cut in pieces (1 cm)
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g fresh spinach leaves
  • 320 g risotto rice (e.g. Carnaroli, 17-18 minutes cooking time)
  • 60 g white wine
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1994.7 kJ / 476.8 kcal
Protides
12.7 g
Glucides
70.1 g
Lipides
14.9 g
Graisses saturées
6.8 g
Fibre
1.3 g
Sodium
560.4 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives