Cauliflower Cheese Soup
TM6 TM5 TM31

Cauliflower Cheese Soup

4.3 (291 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g olive oil
  • 200 g onions, quartered
  • 1 garlic clove
  • 750 g cauliflower, leaves trimmed, cut in pieces
  • 600 g liquid vegetable stock (see tip)
  • ¾ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 dried bay leaf
  • 100 g milk
  • 100 g Cheddar cheese, cut in pieces (2 cm), plus extra grated for garnishing
  • 10 g fresh chives, finely chopped, for garnishing

Infos nut.
par 1 portion
Calories
649.1 kJ / 155.2 kcal
Protides
7.4 g
Glucides
11 g
Lipides
9.9 g
Graisses saturées
4.2 g
Fibre
3.2 g
Sodium
405.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives