Tikka Paste
TM6 TM5 TM31

Tikka Paste

4.9 (190 évaluations )

Ingrédients

  • 40 g coriander seeds
  • 40 g cumin seeds
  • 5 - 6 Kashmiri dried chillies, to taste
  • 1 Tbsp black peppercorns
  • 50 g fresh coriander, leaves and stalks, cut in pieces
  • 100 g garlic cloves
  • 100 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
  • 220 g vegetable oil, plus extra for preserving
  • 100 g water
  • 100 g lemon juice
  • 30 g fine sea salt
  • 50 g dried onions
  • 140 g tomato purée
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 tsp Kashmiri chilli powder
  • 1 tsp garam masala

Infos nut.
par 800 g
Calories
12236.1 kJ / 2924.5 kcal
Protides
35.7 g
Glucides
184.4 g
Lipides
248.2 g
Graisses saturées
16.5 g
Fibre
59 g
Sodium
12039.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives