
Appareils et accessoires
Shui zhu niu rou (chilli beef)
Préparation 10min
Total 20min
4 portions
Ingrédients
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices3 - 4 cm
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
vegetable oil20 g
-
garlic cloves cut into thin slices2
-
dried red chillies2
-
ground Szechuan pepper (see Tips)2 tsp
-
red chilli oil (see Tips)20 g
-
chilli broad bean paste (see Tips)40 g
-
water700 - 900 g
-
dark soy sauce1 tsp
-
white sugar½ tsp
-
salt½ tsp
-
sweet potato noodles (see Tips)100 g
-
beef fillet cut into thin slices300 g
-
fresh bean sprouts100 g
-
fresh coriander for garnishing
Infos nut. par 4 portions
Calories
1281.4 kcal /
5382 kJ
Protides
75.6 g
Lipides
57.8 g
Glucides
109.8 g
Fibre
10.6 g
Graisses saturées
10.6 g
Sodium
1970.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Around Asia
72 Recettes
Australie et Nouvelle-Zélande
Australie et Nouvelle-Zélande