
Appareils et accessoires
Pasta Fagioli Soup
Préparation 5min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
-
bacon chopped (¼ in.)8 oz
-
red onion quartered4 oz
-
celery in pieces (2 in.)1 oz
-
carrots in pieces (2 in.)1 oz
-
tomato paste1 oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided2 - 3 sprigs
-
dried oregano½ tsp
-
canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided10 oz
-
vegetable stock32 oz
-
ditalini pasta5 oz
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
Parmesan cheese (optionnel) grated2 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
496.1 kcal /
2075.8 kJ
Protides
17.3 g
Lipides
27 g
Glucides
46.4 g
Fibre
5.8 g
Graisses saturées
8.2 g
Sodium
439.9 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Satisfying Soups
11 Recettes
États-Unis
États-Unis