Pasta Fagioli Soup

Pasta Fagioli Soup

4.7 96 évaluations
Préparation 5min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

  • bacon chopped (¼ in.)
    8 oz
  • red onion quartered
    4 oz
  • celery in pieces (2 in.)
    1 oz
  • carrots in pieces (2 in.)
    1 oz
  • tomato paste
    1 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • fresh rosemary (1 sprig, leaves only), plus extra, to garnish, divided
    2 - 3 sprigs
  • dried oregano
    ½ tsp
  • canned cannellini beans (1 x 15 oz can), drained, divided
    10 oz
  • vegetable stock
    32 oz
  • ditalini pasta
    5 oz
  • salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • Parmesan cheese (optionnel) grated
    2 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 496.1 kcal / 2075.8 kJ
Protides 17.3 g
Lipides 27 g
Glucides 46.4 g
Fibre 5.8 g
Graisses saturées 8.2 g
Sodium 439.9 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...