Tinga de Pollo (TM6)

Tinga de Pollo (TM6)

4.5 128 évaluations
Préparation 10min
Total 40min
6 portions

Ingrédients

  • panela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces
    7 oz
    7 oz feta cheese, in pieces
  • onions quartered
    10 ½ oz
  • vegetable oil
    1 oz
  • tomatoes quartered
    10 oz
  • homemade chicken stock paste
    2 heaping tsp
    2 chicken stock cubes
  • boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)
    36 oz
  • piloncillo in pieces (see Tip)
    1 oz
    1 oz brown sugar
  • canned chipotle chilies (in adobo sauce)
    1 - 3 oz
  • dried bay leaves
    2
  • Mexican tostadas
    18
    18 taco shells
  • sour cream to serve
    8 oz

Infos nut. par 1 portion

Calories 661 kcal / 2766 kJ
Protides 52 g
Lipides 33 g
Glucides 39 g
Fibre 4 g
Graisses saturées 14 g
Sodium 1261 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...