
Appareils et accessoires
Tinga de Pollo (TM6)
Préparation 10min
Total 40min
6 portions
Ingrédients
-
panela cheese (Mexican fresh cheese) in pieces7 oz
-
onions quartered10 ½ oz
-
vegetable oil1 oz
-
tomatoes quartered10 oz
-
homemade chicken stock paste2 heaping tsp
-
boneless, skinless chicken breast in pieces (1¼ in.-1½ in.)36 oz
-
piloncillo in pieces (see Tip)1 oz
-
canned chipotle chilies (in adobo sauce)1 - 3 oz
-
dried bay leaves2
-
Mexican tostadas18
-
sour cream to serve8 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
661 kcal /
2766 kJ
Protides
52 g
Lipides
33 g
Glucides
39 g
Fibre
4 g
Graisses saturées
14 g
Sodium
1261 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis

Scaled Recipes Your Way, Every Day
20 Recettes
États-Unis
États-Unis