Appareils et accessoires
Smoked Salmon Rolls
Préparation 35min
Total 1h 20min
36 pieces
Ingrédients
-
water plus extra for brushing1000 g
-
sushi rice rinsed well250 g
-
rice vinegar plus 2 Tbsp for brushing2 Tbsp
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
soy sauce3 Tbsp
-
wasabi paste1 Tbsp
-
toasted sesame seeds2 Tbsp
-
mascarpone cheese2 Tbsp
-
avocado cut in thin slices (3 mm)½
-
cucumber cut in matchsticks, deseeded¼
-
fresh coriander leaves only8 sprigs
-
nori seaweed4 sheets
-
mascarpone cheese for sticking
-
smoked salmon cut in pieces to fit sushi rolls200 g
Niveau
moyen
Infos nut. par 1 piece
Protides
1.8 g
Calories
162 kJ /
38.9 kcal
Lipides
2.3 g
Glucides
2.5 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Sushi
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Light Blue Dyed Eggs
55min
Driver
10min
Pizza Diavola
1h 30min
Tiramisu
5h 20min
Stuffed Christmas Chicken (Mexico)
2h 10min
Poppy seed torte
5h
Seafood and Cream Cheese Rolls
1h 20min
Seeded Breakfast Bread with Avocado Ricotta Spread and Smoked Salmon
3h 20min
Bulgur and Salmon Rolls
1h 20min
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min
Khachapuri
1h 30min
Prawn Tempura Rolls
2h 40min