
Appareils et accessoires
Vegan "Beefy" Burger
Préparation 20min
Total 1h 40min
8 portions
Ingrédients
-
walnut halves6 oz
-
portobello mushrooms stems and gills removed, in pieces8 oz
-
vegan margarine3 oz
-
cooked brown rice (see Tip)13 oz
-
old fashioned rolled oats3 oz
-
red beets grated1 tbsp
-
vegan mayonnaise plus extra to serve1 oz
-
tamari sauce1 tbsp
-
salt2 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
vegetable oil to fry
-
hamburger buns to serve8
-
mustard to serve
-
lettuce to serve
-
tomatoes sliced, to serve
-
red onions sliced, to serve
Infos nut. par 1 portion
Calories
435 kcal /
1820 kJ
Protides
12 g
Lipides
25 g
Glucides
43 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
3 g
Sodium
1014 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Everyday Vegan
11 Recettes
États-Unis
États-Unis