Appareils et accessoires
Quick and Spicy Black Beans
Préparation 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Sodium
504.8 mg
Protides
9.2 g
Calories
689.3 kJ /
164.7 kcal
Lipides
2.9 g
Fibre
10.6 g
Graisses saturées
0.5 g
Glucides
26.7 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Taco Tuesday
21 Recettes
États-Unis
États-Unis
Vous pourriez aussi aimer...
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Coconut Dhal
25min
Mushroom Taco Filling
35min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Spring Garden Minestrone Soup
50min
Smoky Black Bean Soup
35min
Chickpea Ratatouille
1h
Mushroom Taco Filling
35min
Parmesan Rind Marinara
1h 15min
West African Peanut Soup with Chicken
50min
Tex-Mex Bowl
50min
Tuscan White Bean Stew
1h