
Appareils et accessoires
Quick and Spicy Black Beans
Préparation 15min
Total 20min
6 portions
Ingrédients
-
serrano chili stem removed, seeds removed, if desired1
-
white onion cut into pieces4 oz
-
garlic clove1
-
ground cumin1 tsp
-
salt to taste¾ tsp
-
chili powder½ tsp
-
vegetable oil½ oz
-
black beans rinsed and drained (2 x 14 oz cans)2 cans
-
vegetable stock5 oz
-
lime juice1 tsp
Infos nut. par 1 portion
Calories
164.7 kcal /
689.3 kJ
Protides
9.2 g
Lipides
2.9 g
Glucides
26.7 g
Fibre
10.6 g
Graisses saturées
0.5 g
Sodium
504.8 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Taco Tuesday
21 Recettes
États-Unis
États-Unis