Mini Eccles Cakes with Potted Stilton
TM5 TM6

Mini Eccles Cakes with Potted Stilton

4.5 (2 évaluations )

Ingrédients

Eccles Cakes

  • 100 g unsalted butter, diced
  • 150 g caster sugar
  • 200 g currants
  • 25 g red wine vinegar
  • 1 tsp ground allspice
  • 640 g puff pastry, ready-rolled (2 sheets, see tip)
  • 1 medium egg
  • 2 tsp milk

Potted Stilton and Baking

  • 100 g Stilton, at room temperature
  • 50 g mascarpone
  • 75 g unsalted butter, diced
  • ½ tsp fine sea salt
  • 30 g sherry
  • 45 g water
  • ½ tsp sherry vinegar

Infos nut.
par 1 piece
Calories
1459 kJ / 350 kcal
Protides
4 g
Glucides
32 g
Lipides
22 g
Graisses saturées
13 g
Sodium
2277 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives