Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart
TM5 TM6

Pear, Rhubarb and Red Fruit Crumble Tart

4.6 (20 évaluations )

Ingrédients

Pastry

  • 80 g blanched almonds
  • 90 g salted butter, cold, diced
  • 200 g plain flour
  • 100 g caster sugar
  • 1 medium egg
  • 1 pinch fine sea salt

Crumble

  • 100 g salted butter, diced
  • 75 g sugar
  • 130 g plain flour
  • 1 tsp ground cinnamon

Filling

  • 400 g pears, peeled, quartered, cored, cut in pieces
  • 350 g rhubarb, cut in pieces
  • 50 g sugar
  • 250 g red fruits, mixed, fresh (e.g. strawberries, raspberries, red currants)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
621 kcal
Protides
8 g
Glucides
77 g
Lipides
31 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives