
Appareils et accessoires
Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup
Préparation 15min
Total 40min
4 portions
Ingrédients
Chicken
-
chicken breast fillets, boneless, skinless2
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
fresh basil leaves plus extra to garnish½ oz
Vegetable Soup
-
yellow onion quartered6 oz
-
garlic clove smashed1
-
unsalted butter cold, cubed (½ in.)1 oz
-
vegetable stock32 oz
-
carrots in pieces3 oz
-
celery in pieces3 oz
-
fresh tomato halved4 oz
-
baby gold potatoes halved4 oz
-
zucchini in pieces4 oz
-
zucchini whole6 oz
-
carrots whole6 oz
Steamed Vegetables and Sauce
-
Dijon mustard1 oz
-
sour cream4 oz
Infos nut. par 1 portion
Calories
360 kcal /
1506 kJ
Protides
31 g
Lipides
17 g
Glucides
23 g
Fibre
5 g
Graisses saturées
5 g
Sodium
1059 mg
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans

Discover Thermomix®
27 Recettes
États-Unis
États-Unis