Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

Chicken with Mustard Sauce and Vegetable Soup

4.7 50 évaluations
Préparation 15min
Total 40min
4 portions

Ingrédients

Chicken
  • chicken breast fillets, boneless, skinless
    2
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • fresh basil leaves plus extra to garnish
    ½ oz
    ½ oz dried basil, plus extra to garnish
Vegetable Soup
  • yellow onion quartered
    6 oz
  • garlic clove smashed
    1
  • unsalted butter cold, cubed (½ in.)
    1 oz
  • vegetable stock
    32 oz
  • carrots in pieces
    3 oz
  • celery in pieces
    3 oz
  • fresh tomato halved
    4 oz
  • baby gold potatoes halved
    4 oz
  • zucchini in pieces
    4 oz
  • zucchini whole
    6 oz
  • carrots whole
    6 oz
Steamed Vegetables and Sauce
  • Dijon mustard
    1 oz
  • sour cream
    4 oz
    4 oz crème fraîche

Infos nut. par 1 portion

Calories 360 kcal / 1506 kJ
Protides 31 g
Lipides 17 g
Glucides 23 g
Fibre 5 g
Graisses saturées 5 g
Sodium 1059 mg

Vous aimez ce que vous voyez ?

Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !

Inscrivez-vous à notre essai gratuit de 30 jours et découvrez le monde de Cookidoo®. Sans engagement.

Créer un compte gratuitement Plus d’informations


Vous pourriez aussi aimer...