Appareils et accessoires
Olive and Mozzarella Farfalle
Préparation 5min
Total 30min
4 portions
Ingrédients
-
mozzarella cheese drained, cut in pieces125 g
-
pitted olives, green or black, as desired, drainedtaggiasca olives pitted, drained80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt1 heaped tsp
-
dried farfalle pasta320 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portion
Protides
15 g
Calories
2025 kJ /
484 kcal
Lipides
23 g
Fibre
3 g
Glucides
58 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Only 5 Ingredients
10 Recettes
Royaume-Uni et Irlande
Royaume-Uni et Irlande
Vous pourriez aussi aimer...
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55min
Saffron Chicken Penne
30min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35min
Gnocchi Carbonara with Peas
20min
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Fusilli with Pesto, Green Beans and Potato - Pasta alla genovese
45min
Gnocchi with Sausages and Steamed Spinach, Apricots with Honey and Walnuts
35min
Courgette and Feta Risotto
30min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Pasta with Squash and Chickpeas
30min
Spring Vegetable Penne
45min