Versions compatibles
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Potatoes
- 1000 g boiling water
- 500 g new potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 120 g leeks (approx. 1), sliced (1 cm)
- 200 g fine green beans, trimmed, halved
- ½ lemon, freshly squeezed juice only
- 1 ½ Tbsp olive oil
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper, plus ½ tsp
Tomato Sauce and Fish
- 3 garlic cloves
- 100 g red onions, quartered
- 20 g olive oil, plus 1 Tbsp
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 1 tsp smoked paprika
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 50 g red wine
- 4 haddock fillets (approx. 140 g each), skinless
- ½ tsp fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
Steamed Vegetables
- 500 g boiling water
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 1568 kJ / 374 kcal
- Protides
- 31 g
- Glucides
- 26 g
- Lipides
- 14 g
- Graisses saturées
- 2 g
- Sodium
- 1280 mg
Collection(s)
Recettes alternatives
Tuna Pasta Bake
1h
Salmon Farfalle with Pesto
45min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30min
Chicken chorizo and chickpea stew
40min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Sausage and Bacon Casserole
50min
Steamed Plaice with Tomato Sauce
30min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Tomato and Haddock Rice
50min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1h 30min