Versions compatibles
Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
Niveau
La plupart de nos recettes sont simples, mais certaines sont un peu plus complexes : elles sont alors notées comme niveau « moyen » ou « difficile » et vous demanderont un peu plus de temps.
Temps de préparation
Ceci représente le temps de travail nécessaire pour préparer ce plat.
Temps total
Il s'agit du temps requis pour préparer ce plat du début à la fin : marinade, cuisson, refroidissement, etc.
Nombre de portions
Cela vous montre le nombre de portions compris dans cette recette.
Ingrédients
Lamb Loin Roll
- 30 g olive oil
- 10 g Dijon mustard
- 1 garlic clove
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ¾ tsp fine sea salt
- 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
- 500 g water
- 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
- 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
- 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)
Sauce and Finalisation
- 40 g unsalted butter, soft
- 40 g plain flour
- 50 g cream
- 50 g milk
-
1
meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade - ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- oil, for frying
- 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (optionnel)
- Infos nut.
- par 1 portion
- Calories
- 3682 kJ / 879 kcal
- Protides
- 34 g
- Glucides
- 72 g
- Lipides
- 44 g
- Fibre
- 29 g
Collection(s)
Recettes alternatives
Breast of Chicken in Pizzaiola Sauce
30min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30min
Basque Chicken
1h 10min
Mussels with Leek and Coconut Sauce (TM5)
Pas d’évaluation
Chicken in Huitlacoche Sauce
45min
Chicken and Spelt Salad
1h 15 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Pollock and Coriander Fishcakes with Savoy Rice
1h 50 min
Roquefort Sauce
20min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1h
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Herby Steaks with French Potato Salad
45min