Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato
TM6 TM5

Lamb Loin Roll with Salsify and Sweet Potato

2.5 (2 évaluations )

Ingrédients

Lamb Loin Roll

  • 30 g olive oil
  • 10 g Dijon mustard
  • 1 garlic clove
  • 1 sprig fresh thyme, leaves only
  • 1 sprig fresh rosemary, leaves only
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 1 ¾ tsp fine sea salt
  • 4 lamb loins, boneless (approx. 120 g each)
  • 500 g water
  • 500 g sweet potatoes, diced (3 cm)
  • 500 g black salsify, peeled, cut in pieces (3 cm) (see tip)
  • 4 slices white sandwich bread (approx. 200 g)

Sauce and Finalisation

  • 40 g unsalted butter, soft
  • 40 g plain flour
  • 50 g cream
  • 50 g milk
  • 1 meat stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 heaped tsp meat stock paste, homemade
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • oil, for frying
  • 2 sprigs fresh thyme, for garnishing (optionnel)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
3682 kJ / 879 kcal
Protides
34 g
Glucides
72 g
Lipides
44 g
Fibre
29 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives