Cauliflower Mac and Cheese
TM5 TM6

Cauliflower Mac and Cheese

4.4 (128 évaluations )

Ingrédients

  • 120 g Cheddar cheese, reduced fat, cut in pieces (2 cm)
  • 1 slice wholemeal bread, torn in pieces
  • 50 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
  • 5 g fresh parsley leaves
  • 900 g water
  • 1 ½ - 1 ¾ tsp fine sea salt, to taste
  • 1 cauliflower (approx. 400 g), cut in small florets (2 cm)
  • 230 g macaroni pasta
  • 2 garlic cloves
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 40 g plain flour
  • 600 g skimmed milk
  • 2 pinches ground cayenne pepper (optional)
  • ¼ tsp ground white pepper
  • 2 tsp Dijon mustard
  • 2 tomatoes, sliced (5 mm)

Infos nut.
par 1 portion
Calories
1668 kJ / 397 kcal
Protides
21 g
Glucides
47 g
Lipides
13 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives