Versatile Chunky Soup
TM6

Versatile Chunky Soup

4.5 (43 évaluations )

Ingrédients

  • 20 g olive oil
  • 350 - 400 g mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips), cut in pieces (2 cm)
  • 100 - 150 g mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leeks), cut in pieces (2 cm)
  • 700 g water (see tip)
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
    ou 1 tsp vegetable stock paste, homemade, crumbled
  • ½ - 1 tsp fine sea salt, to taste
    ou ½ - 1 Tbsp soy sauce, to taste
  • 50 g frozen mixed vegetables (optionnel)
    ou frozen green peas (optionnel)
  • 60 - 80 g dried pasta, for soup (e.g. orzo), to taste

Infos nut.
par 1 portion
Calories
713 kJ / 170.4 kcal
Protides
5.5 g
Glucides
24.7 g
Lipides
5.6 g
Graisses saturées
0.9 g
Fibre
4.3 g
Sodium
628.8 mg

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives