Appareils et accessoires
Pâté in korst
Préparation 45min
Total 10h
12 porties
Ingrédients
Korstdeeg
-
bloem en meer om te bestuiven400 g
-
boter in stukken200 g
-
water en meer om te weken100 g
-
zout1 tl
Pâté
-
verse peterselie enkel de bladeren6 - 8 takjes
-
groene peperkorrels, op azijn3 tl
-
wit brood (50 g)2 sneetjes
-
verse champignons100 g
-
varkensvlees mager, in stukken (2 cm)900 g
-
kippenlever schoongemaakt, in stukken150 g
-
zout3 tl
-
gemalen zwarte peper1 tl
-
eieren3
-
melk50 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)20 g
-
eendenlever, rauw50 g
Afwerking
-
bloem om te bestuiven
-
spek ongerookt3 sneetjes
-
ei geklopt1
-
water om te weken
-
gelatineblaadjes3
-
water350 g
-
zoete wijn (zoete sherry of Madeira)50 g
Niveau
difficile
Infos nut. par 1 portie
Protides
22.6 g
Calories
1706 kJ /
408 kcal
Lipides
24.2 g
Fibre
1.4 g
Glucides
25 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Feesttafel
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Pistache Macarons met Pistache Ganache
Pas d’évaluation
Batch Cooking | Oosterse rijstsalade met gestoomde groenten, dip & koekjes
Pas d’évaluation
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Pas d’évaluation
Borscht
50min
Pizza Margherita
2h 10min
Lang rijzende pizza
Pas d’évaluation
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12h 20min
Abrikozenlikeur
30min
Pudding met aardbei en peer
Pas d’évaluation
Rijstcake met zoete azukiboonpasta
Pas d’évaluation
Volkoren hamburgerbroodjes
2h 50min