Appareils et accessoires
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
Préparation 20min
Total 2h 10min
4 porties
Ingrédients
Notencrumble
-
pecannoten20 g
-
gepelde walnoten10 g
-
kokos, geraspt, ongezoet20 g
-
havervlokken20 g
-
kaneel, gemalen½ tl
-
honing20 g
Gepocheerde peren in honing
-
peren (ongeveer 200g), geschild4
-
water1000 g
-
kaneelstokje1
-
gember, vers wortel geschild1 cm
-
vanillestokje merg apart geschraapt1
-
honing50 g
-
zout¼ tl
Chocolade saus
-
pure chocolade, 70% cacao100 g
-
volle melk50 g
-
honing20 g
-
muntblad, vers voor de garnering
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
170 mg
Protides
4.4 g
Calories
1562 kJ /
371.8 kcal
Lipides
20.3 g
Fibre
3.5 g
Graisses saturées
10.1 g
Glucides
43.6 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Pompoen & Peer
9 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Maanzaad pannenkoeken met rabarbercompote
55min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Mysterieuze soep
45min
200 g prei fruiten
20min
Kalkoenrollade met erwtenpuree en munt
35min
Aardbeienpudding
2h 10min
Mousse van ham
10min
Frangipane met peer
1h 30min
Confituur van rabarber, aardbei en vanille
45min
Sinaasappel Sponge Cake
1h
Appelmoes
20min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min