Appareils et accessoires
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Préparation 25min
Total 1h 10min
10 porties
Ingrédients
Volkorenbroodjes
-
gepelde walnoten50 g
-
water350 g
-
verse gist verkruimeld20 g
-
suiker1 snuifje
-
volkoren tarwebloem500 g
-
lijnzaad50 g
-
zonnebloempitten (optionnel)50 g
-
zout1 tl
Dip
-
kwark kaas150 g
-
avocado in stukken50 g
-
honing20 g
-
mosterd30 g
-
feta kaas in stukken150 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper1 snuifje
Opbouw
-
wortel in staafjes (5 cm)150 g
-
komkommer in staafjes (5 cm)150 g
-
rode paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
gele paprika in staafjes (5 cm)150 g
-
selder in staafjes (5 cm)150 g
Niveau
facile
Infos nut. par 1 portie
Sodium
423.8 mg
Protides
18.7 g
Calories
1889.9 kJ /
451.7 kcal
Lipides
18 g
Fibre
16.8 g
Graisses saturées
5.7 g
Glucides
64.9 g
Vous aimez ce que vous voyez ?
Cette recette et plus de 100 000 autres vous attendent !
Créer un compte gratuitement Plus d’informationsÉgalement présenté dans
Cookidoo® Kids - Ik wil ook leren koken
10 Recettes
Benelux
Benelux
Vous pourriez aussi aimer...
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1h 50min
Veelzijdige gladde soep
45min
Hartige Ratatouille Taart
1h 30min
Burgers van aardappelbeignets en spinazie
35min
Suikerglazuur
Pas d’évaluation
Cecina ham en geitenkaaskroketten
9h 20min
Mini Fougasse
Pas d’évaluation
Nougat-koekjes
Pas d’évaluation
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1h 10min
Groentensoep
35min
Aardappel-preisoep
40min