Mexican Stuffed Peppers
TM6 TM5

Mexican Stuffed Peppers

4.5 ( 134 évaluations )

Ingrédients

  • 4 mixed peppers halved
  • 80 g onions quartered
  • 20 g olive oil plus extra for greasing
  • 2 garlic cloves
  • 1 - 2 fresh jalapeño chillies to taste, halved, deseeded if desired
  • 5 sprigs fresh coriander leaves only, plus extra for garnishing
  • 2 tsp ground cumin
  • 2 tsp smoked paprika
  • 1 tsp chilli powder mild
  • 250 g turkey mince 5% fat or less, broken in pieces
  • 200 g tinned black beans rinsed, drained
  • 150 g tinned sweetcorn drained
    ou 150 g frozen sweetcorn kernels defrosted
  • 30 g tomato purée
  • ½ - 1 tsp fine sea salt to taste
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 125 g mozzarella reduced fat, sliced (1 cm)
  • 2 spring onions finely sliced
  • fat-free plain yoghurt for serving
  • mixed salad leaves for serving

Infos nut.
par 1 portion
Calories
373 kcal / 1563 kJ
Protides
31 g
Lipides
13 g
Glucides
28 g

Vous aimez ce que vous voyez ? Cette recette et plus de 80 000 autres n'attendent que vous !

Créer un compte gratuitement

Inscrivez-vous à notre abonnement d’essai de 30 jours et découvrez le monde des recettes Cookidoo® sans aucune condition.

Plus d’informations

Recettes alternatives